Formbröd. När vi hade 180-årskalas bjöd jag på snittar och brödet jag använde var det här. Det är ett ljust formbröd som är gott att äta som det är men också perfekt att rosta
Jag blev positivt överaskad när jag upptäckte att det blev supergott att rosta brödet också, det här brödet är enligt mig mycket godare än rostbrödet jag tidigare bloggat om
Formbröd, glutenfritt o Lchf. 21 februari 2016 @ 10. 41. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Brödbak igen i stugan. Som ni redan vet så gör jag nästan aldrig helt samma bröd två gånger, utan blandar hejvilt mellan olika mjölsorter, gryn, fröer och torkade bär
Formfranska/rostbröd (2 st i limpform á 1,5 liter/vardera). Hej på er,. På nyårsafton serverade jag Toast Skagen till förrätt (hemgjord god röra) och i år blev det även hembakt bröd som botten
Jag kan ju inte bara göra kakor, glass och tårtor, bröd måste vi ju ha också. Nu råkade det bli så att vi hade helt slut på brödet i fredags, det händer väldigt sällen och jag orkade inte heller bråka med alla andra på ICA en fredags eftermiddag för en brödlimpas skull
Nybakat bröd. Perfekt till helgfrukosten. Gör degen dagen före och låt den kalljäsa över natten. På morgonen är det bara att ta fram brödformen och låta den stå framme i rumstemperatur, medan ugnen blir varm
Även som glutenintolerant vill man kunna variera med olika brödsorter. Jag har mina väl beprövade, som jag ständigt återvänder till, men exprimenterar också hejvilt när andan faller på
Idag blev det ett brödbak till barnen. Ett vitt formbröd al'a Leila. ) Efterom det är så att vetemjöl special är ett mycket bättre jäsmjöl så har jag alltid använt det, men det är ju mycket mera gluten i specialen
En av sakerna på önskelistan var ett bra rostbröd. Rostbröd 25 g jäst. För några veckor sedan ställde jag en fråga på Söta sakers facebooksida om vad ni skulle vilja ha mer av här på bloggen
Hembakat rostbröd2 stGör läckra toast med hembakat bröd. Hittade detta recept på tidningen Hembakats hemsida och har sedan min vana trogen gjort lite ändringar i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.