Erikas formbröd / rostbröd (LCHF)
LCHF till vardag och fest
LCHF till vardag och fest
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Formbröd
  • 1 dl
  • 150 g (3 dl) mandelmjöl
  • 30 g (1 dl) bakprotein (jag använde Bake pro)
  • 50 g (1 dl) kokosnötsmjöl
  • 17 g (1 dl) pofiber
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk brödkrydda
  • 250 g kesella 10%, turkisk yoghurt eller creme fraiche
  • 6 ägg
  •  
  • Toppa eventuellt med
  • Valfria frön (jag använde vallmofrön)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.