Förra helgen testade jag att göra ett ljust formbröd och det blev väldigt lyckat. Jag blev positivt överaskad när jag upptäckte att det blev supergott att rosta brödet också, det här brödet är enligt mig mycket godare än rostbrödet jag tidigare bloggat om
Erikas frukostfrallor. Nygräddade frallor till frukost är både lyxigt och gott så i lördags när jag fyllde år bakade jag dessa goda frukostfrallor till frukost
Fredagspizza toppad med ost och skinka. Härliga fredag. Varför inte fira in helgen med en fredagspizza där alla får lägga på valfri topping på sin del av pizzan helt efter eget tycke och smak
Jag brukar ha en lager bregott, många skivor gräddost och gurka/paprika. Formbröd1 limpaca 20 skivor(0,5 kh/skiva)6 ägg2 dl pofiber1 dl sesamfrö3 msk husk3 tsk bakpulver1tsk salt2 dl creme fraiche4 msk kokosoljaBlanda alla torra ingredienser. ca 20 skivor(0,5 kh/skiva)
En av mina kollegor frågade mig varför jag inte bakar mitt eget rostbröd. 1/2 dl olja. ca 1 1/2 l mjöl. Lägg dem i smorda raka formar (á 1 1/2 liter). 1/2 dl olja. ca 1 1/2 l mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.