Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Gärna i en tillbringare så att du lätt kan hälla över smeten i muffinsformarna. Jag brukar ofta göra den här typen av portionsomeletter när vi ska på vandring eller utflykt
Så vi åkte till Bodbysund på söndagsutflykt och fikade på Westmans cafe. Fort blir det mörkt på eftermiddan men då får man istället tända ljus och `boa in sig i myskläder
Värm mjölken till bechamelsåsen i en kastrull eller i mikro. I en stekpanna, stek MiFú Chili & Peppar i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbryn stekyta
Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du påchiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Jag hittade ett recept på ett mjölkpaket som jag förståss gjort om lite. 1 dl torkade tranbär1/2 dl torkade aprikoser1 dl solrosfrönDetta tillsammans med 1 1/2 dl ljummet vatten ca 20 min
”…Kostrådgivning för mig handlar alltså inte om »dieter« – istället handlar det om långsiktigt välmående, om att komma i känslomässig balans, att förebygga sjukdomar, att lindra sjukdomstillstånd, att återta kontrollen över sitt signalsystem, att styra sina impulser och vara tillfreds i sin kropp
Dessa små saffransbollar är mycket crunchigare än fudgen jag gjorde förra helgen och är utsökta, goda och saftiga och passar ju ypperligt till glöggen som jag gav recept på här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.