Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör enkrämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
Det går ju naturligtvis bra att använda vilken svamp man vill, färsk, torkad eller på burk. Själv är jag inte direkt någon flitig svampplockare och då är det ju tur att vi har en svärfar som förser oss med torkade kantareller
Lite mysigt är det ju förstås medhösten också, man får palta på sig lite mer goa mysiga kläder, tjockjackan kommer fram (fast man behöver inte knäppa den ännu) och goa varma Uggs på fötterna
Servera soppan med bröd, en klick crème fraiche och gärna färska örter. Vi håller fortfarande påmed att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Min variant är dennakrämiga, vegetarisk röra serveradpå crostini, med ett glas fruktig och fräsh Las Moras chardonnayRöran och vinet fungerar i mitt tycke alldeles strålande bra tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.