Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. 30 Min. Gazpacho. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Blomkålsrisotto, 4 pers1 blomkålshuvud1 halv gul lökCa 6 dl fondCa 2 dl riven ost, förslagsvis parmesan1 dl vitt vin2 msk gräddeCa 10 torkade trattkantarellerLite färsk rosmarinSmör och olja att steka iSalt och pepparRiv blomkålen på den grova sidan av rivjärnet
Apelsin- och rosmarinsmör 4-6 port. Apelsin- och rosmarinsmör 4-6 port. Syrligt smör till grillat. Nu är jag hemma i Jämtland igen efter några härliga veckor på resande fot
När vi kommer till huvudrätten så åt vi alltså ryggbiff, vitlökssmörhasselbackspotatis med brynt rosmarinsmör, vitlöksfräst brysselkål och en rödvins- & glöggsås
Nu till receptet4 pers, 1 timma600 g kalvinnalår½ paket bacon10 katrinplommonsalt och peppar2-3 kvistar rosmarinsmör och rapsolja(bindgarn av bomull)Till såsen2 dl grädde3 dlö vaten1 ½ msk konc
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.