Ris- & köttfärslåda med beasås
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 burk krossade tomater
  • 6 port ris
  • 2 påsar beasås
  • salt
  • peppar
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tomat
  • Börja med att koka riset och slå på ugnen på 175°C.
  • 500 g nötfärs 10% (25 SP)
  • 1 gul lök
  • 1 burk krossade tomater
  • 6 port ris 120 g kokt (27 SP)
  • 2 påsar beasås, utan tillsatt matfett (12 SP)
  • salt
  • peppar
  • 1 dl crème fraiche 8% (5 SP)
  • 1 tomat
  • Totalt blir det 12 SP/port. Lägg ev till SP för matfett vid stekning av färsen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.