Jag är frikostigmed grädden för jag vill ha mycket sås. Lägg dem i en ganska storugnsform. Salta och peppra ( blir det flera lager av kött så krydda mellan varven)
Vi hade ocksåris över från middagenmed Flygande [. Idagtog jag reda på godaköttrestersom blev över från middageni lördags då jag ochMattias åt entrecôte medans barnen fick fläskkarré
Servera medkoktpotatis eller ris. Man skär köttetiskivorinnantillagning, blandar ihop såsen och häller över köttet sen är det klart efter en timmeiugnen
I en tjockbottnad kastrull häller man i ca ½ dl olivolja, fräs löken, den får inte ta färg, lägg iriset rör hela tidentillrisetblirgenomskinligoch har sugit upp oljan, häll på vinetfortsätt röra tillsvinet nästan har försvunnit
Ett rött ocharomatisktrismed smak av tomat, gröna bönorochkött. Perserna är kända för sittrisoch de har många fantastiska recept som adas poloochpersisktrismed saffran
Servera medris/bulgur/klyftpotatis, sallad & någongod sås. Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsenmed mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlökoch ev garam masala. Smidigtmed allt i ett. Man kokarriset, eller blomkålsris (hur mycket är ju förstås beroende på hur många portioner du vill göra) och lägger det sedan ibotten av en smörad ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.