Börja med att rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Stek därefter kycklingen och lägg åt sidan. Skiva rödlöken i storlek efter egen smak och stek den i samma panna som kycklingen, när löken mjuknat ha i bladspenaten och låt den steka med en liten stund
Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
Infarinare le fette dipollo. Condividi. Pollo alla valdostana. Mettere il pollo infarinato in un’ampia padella con un filo generoso di olio e far rosolare per un paio di minuti a fiamma vivace fino a quando si saranno colorate e avendo cura di rigirare più volte la carne
Petto dipollo alla valdostana. Condividi. Petto dipollo alla valdostana. Ingredienti. Difficoltà. Farcire ogni fetta di arrosto con la farcia alle patate e arrotolarle su se stesse
Fusi dipollo ripieni di speck e prova. Condividi. Disossare i fusi dipollo. Difficoltà. Riempire i fusi dipollo con il trito e chiuderli con degli stuzzicadenti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.