Edward Blomsjulsill. I dag testar vi någon annans sillrecept. Den gode Blom verkar tillskillnad från denna blogg inte satsa på att testa en kvantitet av olikasillar, utan att driva ett enda recept tillperfektion
En till sorts sill från årets julbord. Denna var hur som helst kryddig och god. )Vattna ur saltsillfiléernaenligtförpackningsanvisningarna (eller använd i nödfall färdigurvattnadinläggningssill)
Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det. Det blev himla gott, så jag tänkte att jag lägger upp det här
Lägg citron, blommor med övrigaingredienseri en stor skål och rör om. När busken blommade som vackrast ijuli och saften var buteljerad, passade jag på att skörda några klasar av de vita doftande små molnen
En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och MariaBloms bakbok Nytt Fikabröd
Träden har slagit ut, blommorna står i full blom och fåglarna kvittrar för fullt. Aprilgicknyligen över till maj och nu börjar det verkligen kännas att sommaren är på gång
Här har jag varierat den klassiska sockerkakan med att tillsättalite sommarsmaker i form av jordgubbar och lime och resultatet blev en härligt god och fräsch kaka, perfekt att servera en tidigjunidag då träden står iblom och sommaren smyger sig på
speciellt om man tillbringar dem på en färja tur och retur tillRiga. Iblandrinner dagarna iväg. , och varför äter alla inte bara sikrommenskedvis från den
Semlor på PriMatenDeli. Såg att det såldes semlor för fullt redan när jag var hemma i december…. Jag är ju alltid utomlands isemmeltider, så dem har jag inte haft en tanke på tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.