Något som kanske inte låter så gott (om man inte är lite smått galeni bacon som jag och sambon är) men som blev en så positivöverraskning, och visar att man inte ska vara rädd för att testa nya saker
Jag blir så full i skratt bara avtanken. Helena och jag ska äveni år spridalite julkänsla iradion (bilder och recept från förra årets sändninghittarni här)
Vi har en några förslag på ställenvivill äta på, men om någon av er läsare sitter på ett hett tips på en bra restaurangicentrum så får ni gärna dela med er av dom
Jag ska träffa två nära vänner ikväll och gå på restaurang (fast jag är tokförkyld). Den här drinken får extra äppelsmak aväppeljuice och lyxas till det med lite Prosecco (som jag älskar)
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. l. t. e. y. g. a. r. v. k. ö. f. ä. s. å. ,. u. d. K. m. o. c. h. b. F. p. 4. 0. 2. 1. j. -. 3. é. S. P. B. L. 5. T. J. M. x. A. @. 9. /
sedan i med litevatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
lite salt och peppar och denenklastevariantenavenhollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrigöverdriva med att lägga igräslöken, ta iordentligt är minuppfordring
Redde av med litemajsenastärkelse och kallt vatten så skyn blev litesimmig. Hällde över skyn ien kastrull och spädde med litevatten så deninte skulle vara för skarp i sältan och smaken
an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars. Smaka avkryddsmeten och se om du behöver tillsätta någon krydda innan du häller i hacket från fetaosten, tomaterna och mozzarellan
Skär champinjoner och gul lök i små bitar. Så här isemestertider när vi har gott om tid på oss att äta frukost brukar jag göra lite mer med äggen än att bara steka, koka eller göra röra
Sedan gäller det att lägga tilllitepassion och kanske rentav läppja på en kall Corona under tidenni pysslar om grytan och gör alla tillbehören för den rätta känslan
Detta är så klart endastungefärliga mängder och jag räknar inte, men det är bra att ha som ett mått i bakhuvudet för att det varken ska bli för mycket eller för liteav det goda
Här hittas heller ingablinkande neonskyltar för att locka tillsigturister, ej heller några typiskaturistmenyer med bilder på maträtterna utanför restaurangerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.