Har bestämt mig för att baka en Folkets Bröllopstårta, utan fusk och E-nummer. En riktig sådan består av en mandelbotten, jordgubbskompott, vaniljbavaroise och mandelkrisp, detta täckes sedan med vit marsipan
Det här har varit en riktigt efterlängtad helg. Planen var lite barnledig tid och lata dagar,. men så fort Viggo åkte till mormor och morfar i går morse började vår galet långa to-do-lista betas av
Vi hade just klätt på oss för att gå ut för en uppfriskande powerwalk men då öppnade sig himlen, så det var bara att ta ett steg bakåt och stänga dörren om sig
Inför påsken hade jag lite ledigt och tänkte att nu minsann – Levain är ju inget man bakar sådär på impuls, utan det är verkligen ett projekt, åtminstone första gången
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året. Här har vi inte legat på latsidan alls, även om det ser ut så bloggen
Så nu är det fullt kaos här hemma i köket sen igår då vi började vårat projekt. För ett tag sen så sprack våran diskbänk som var i trä och det funkar ju inte att ha det så, så nu efter jul så beslöt vi oss för att ta tag i det
Har haft fullt upp med ett projekt på sistone, och ingen, ingen tid till bloggen - har saknat er. Det verkar som om jag inte kan göra flera saker samtidigt nuförtiden
Cole slaw är så gott. Det förgyller vilken burgare eller köttbit som helst och det är lätt att göra. Förutom vitkålen vill jag ha lite morot i och så röd lök eller purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.