Reninnanlår med svartvinbärssky
svensksmak.se
svensksmak.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • VILTBULJONG
  • 1 kg viltben, grovhuggna
  • ½ morot
  • ½ gul lök
  • 2 stjälkselleri
  • ½ purjolök
  • 1 msk olja
  • 3 enbär, krossade
  • 2 vitpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 1 kryddnejlika
  • 1 kvist timjan
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 kvist persilja
  • lvatten
  •  
  • KROPPKAKOR MED RÖKT RENHJÄRTA
  • 1 kg kall kokt potatis av mjölig sort
  • 1 äggula
  • 6-8 msk vetemjöl
  • 1 gul lök
  • ½ dl torkade trattkantareller
  • 150 g rökt renhjärta
  • salt och nymalen vitpeppar
  •  
  • PEPPARSTEKT RENINNANLÅR
  • 600 g reninnanlår
  • nymalen svartpeppar efter smak
  • salt
  • smör
  •  
  • SVARTVINBÄRSSKY
  • 2 dl viltbuljong
  • 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft
  • salt och peppar
  • maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.