Buljongkokt reninnanlår med ost- & örtklimp samt lättkokta primörer
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg
  • 2 l vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 gul lök, i bitar
  • 1 morot, i bitar
  • 10 cm purjolök, i bitar
  • 1 liten palsternacka, i bitar
  • 1 tsk vitpepparkorn
  • 1 tsk timjan
  • 1 lagerblad
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 dl Norrmejerier
  • Ost- & örtklimp
  • 1 dl Norrmejerier
  • ½ dl färska örter, hackade (t ex persilja, basilika, gräslök)
  • 3 dl vetemjöl
  • ½ dl Västerbottensost, riven
  • ½ tsk salt
  • 8 minimorötter, skrubbade
  • 1 palsternacka, i bitar
  • 8 vårlökar, ansade och halverade
  • 8 rädisor, halverade
  • 8 sockerärtor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.