Reninnanlår med Getostlasagne
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g - 1 kg reninnanlår (går bra med vilket kött som helst och även kycklingfilé skulle jag tro)
  •  
  • Getostlasagnen
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 msk idealmjöl (går lika bra med vetemjöl)
  • 125 g getost typ chèvre
  • ½ tsk salt
  • 1 liten gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk smör
  • 150 g färsk spenat
  • 75 g soltorkade tomater i olja
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 250 g färska lasagneplattor
  • 75 g getost att riva

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.