Vänd ner svampfräset och smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs grönkålen på medelvärme tills det sjunker ihop något
Ingredienser Portioner. 4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka
Smaka av med salt och peppar. Skär lök och vitlök i bitar. Blanda pasta med paprikasåsen. Hetta upp olivolja i en stekpanna och bryn zucchiniskivorna i omgångar tillsammans med vitlök och salt
Ingredienser Portioner. 4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 1 butternutpumpa (à ca 1,2 kg) 3 msk olivolja 2 tsk torkad rosmarin 1 tsk flingsalt 1/2 tsk svartpeppar 250 g pasta t ex penne 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 200 g babyspenat 250 g mascarpone 150 g fetaost 3 dl finriven parmesanost 2 krm chiliflakes 1 dl panko Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
ServeringVänd ner dunderin i såsen, värm en stund i pannan och servera med nyriven parmesan. Lägg i en bit zucchini och när den börjar fräsa är det dags att tillsätta grönsakerna
The post Grön smoothie med avokado, spenat, citronoch matchate appeared first on Hur bra som helst. Häll upp i en skål och toppa med valfri topping, förslagsvis hallon, mandlar, bipollen och avokado
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.