Blanda de torra ingredienserna och varva ner dem tillsammans med vattnet i smeten. En Devil´s. När kakan är kall, skär den i två bottnar och bred chokladkrämen på
Bred ett ca 5 mm tjockt lager med frosting på första bottnen med en spatel, slickepott eller dylikt. Börja med Tårtbottnarna, sätt ugnen på 175 grader varmluft
Devils chocolate cake. Då fika gästerna älskar choklad föll det på en Devil's Chocolate cake. Jag skulle bjuda på lite fika och kände för att baka en tårta
Det är en dag som bara dyker upp och oftast har ju redan våren gjort sitt intåg. Alla eftersläpande flyttlådor kunde vi packa upp idag och vi har firat att en lång renovering/inredningsfas nu är klar
Egentligen skulle vi ha bjudit på en Red velvet cake men den blev helt fruktansvärd i smaken faktiskt så det blev en liten panikbakning av Devil's food cake på morgonen
Devil's food cake Ingredienser (chokladfrosting). Det jobbiga är att trots att jag redan ätit en och jag absolut inte får plats med en till så bara drömmer jag mig bort till att kunna äta en till haha
Därför bjuder jag såklart på Red velvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Blanda samman ingredienserna till glasyren och bred lite av den på den undre delen av kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.