Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Och då är det så lätt att tänka att jag ska njuta och ta vara på livet "sen". Det här är en variation på det receptet som ger guldkant och vardagslyx på några minuter
under några minuter. så jag vill bara tipsa er om att baka “världens godaste blåbärspaj”. Och med en skopa vaniljglass till törs jag nästan lova att den gör succé
Köp ett riktigt fylligt och smakrikt rödtjut till, och helgen är räddad. I helgen lagade jag och Nicklas denna fantastiska gryta som jag inte lagat på några år faktiskt, trots att den är sjukt god
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.