Häll av sillagen och tärna sillen i bitar. PåskPåsklunch Högtid PåskmiddagPåskmatPåskbufféPåskmenySillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt 5 minuterssill
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Tänkte ge er lite förslag pågodasillar att göra till midsommar. Dessa funkar ju såklart inte bara till midsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Grunden till inlagdsill är en lag kokt på ättika, socker och vatten. Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med påpåskbordet, är att lägga in din egna sill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.