Kavla ut degen till en rektangel, 3-4 mm tjock på ett lätt mjölat bord. Grädda bullarna på 190 grader i 8-10 minuter eller tills de fått en fin gyllenbrun färg. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 11 30 g Jäst
Recept. 2014-11-07 / Time. 200 g mjukt smör1 - 1. Rör i mjölet lite i taget tills degen släpper från skålen, knåda om i 10-15 minuter till. Ställ in i mitten av ugnen i 10-15 minuter, helt enkelt tills bullarna fått fin färg
Deg25 g jäst [0,5 paket] 350 g mjölk, kall [3,5 dl] 55 g ägg [1] 700 g vetemjöl [11,5 dl] 5-15 g kardemummakärnor, stött [0,5-1 msk] 120 g strösocker [1,3 dl] 110 g smör, rumsvarmt 5 g salt [1 tsk]
Recept - Jättecookie. Recept. Mega-chokladkaka. Här kommer i alla fall receptet om jag ångrar mig, vilket jag borde - för den var helt fruktansvärt god
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.