Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Kålpudding. Kålpudding. En maträtt maken pratat om i mer än ett decennium som jag från barndomen avskytt
Låt såsen småkoka några minuter till en bra konsistens och servera den sedan till kålpuddingen. Låt kålpuddingen svalna ca 20 minuter innan servering så är den lättare att skära upp
Rör ned stekskyn från kålpuddingen, kalvfond, soja och salt och peppar. Grädda kålpuddningen i mitten av ugnen i ca 40- 45 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5763 1 st vitkålshuvud. 2-3 dl steksky från kålpuddingen
Rör runt i blandningen minst en gång så att du inte bränner någon del av kålpuddingen. 1. Börja med att strimla kålen till små bitar och koka den sedan med 2 deciliter vatten i en kastrull tills den har mjuknat, i cirka 15 minuter
Recept - Jättecookie. Recept. Mega-chokladkaka. Här kommer i alla fall receptet om jag ångrar mig, vilket jag borde - för den var helt fruktansvärt god
Här kommer köttfärsrätt nummer två, det blev kålpudding. Kålpudding. Värm upp vattnet och smält buljontärningen i vatten och häll över vätskan över kålpuddingen
Nåväl tillbaka till kålpuddingen, här kommer mitt recept på kålpudding. Smöra en ugnsform och lägg ner hälften av kål- och lökblandningen i botten av formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.