Du måste verkligen ha en tjock bastant kastrull (ála Le Creuset) som jämnar ut värmen. När du ska steka segt kött länge så att den sega bindvävenbryts ner till lent gelatin riskerar du att köttet blir torrt och smuligt
Tillsätt tomatpuré, hela vitlöksklyftor och hälften av svampen och stek i någon minut. Lägg tillbaka köttet och såsen i grytan och tillsätt resten av svampen och morötterna
Häll över en skvätt mjölk och en skvätt olivolja och blanda så att det får mosig konsistens. Låt allt verkligen bli genomkokt, annars kommer du inte kunna pressa allt
Kokosbollarála LCHFRecept för ca 25 stycken100 g Smör2 dl Kokosflingor + lite till att fullabollarna i2½ dl Mandelmjöl2-3 msk kakaoev 2 msk Kaffe0,5 dl SukrinSe till att smöret är rumstemurerat och blanda smöret och sukrinet med en elvisp, rör sedan ner de resterande ingredienserna och blanda ihop med händerna. Rulla sedan små bollar av smeten och rulla runt i lite kokosflingor och sedan låt de stå i kylen i ca 20 min innan servering. Kokosbollarála LCHFRecept för ca 25 stycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.