Rawmorotskakamed cashew- och citronfrosting. Rawfood. Vitlök klarar jag bara i små mängder, vitlök som jag verkligen frossade i och kunde pressa rå över en macka och äta utan besvär-tror jag- när jag var yngre, Bönor, linser och rå lök får jag också vara försiktig med
Morotskaka är gott och rawmorotskaka är ännu godare. Min favorit kommer från Erica Palmcrantz Aziz klassiska o-kokbok Raw food på svenska, men jag smaksätter den lite annorlunda
Ställ kallt medan du gör frostingen. Morotskaka är en favorit även när den inte är raw och denna variant är väldigt snarlik originalet och i mitt tycke godare
Blanda väl, gärna med händerna. Ett härligt, näringsrikt alternativ till den traditonella morotskakan. Klä en form med bakplåtspapper (inte smörpappar eftersom det faller sönder)
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Supergod, saftig morotskaka. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med)
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.