Recept Raw Morotskaka från boken ”Enkel kombucha & kimchi”
rawfoodbyerica
rawfoodbyerica
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kakbotten
  • 7 dl finrivna morötter med juice + 1 morot 3 dl valnötter
  • 4 tsk kanel
  • 4 krm muskot
  • 2 tsk ingefära
  • 2 tsk kardemumma
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1,5 dl kokospalmsocker
  • 2 –3 msk psylliumhusk
  • ½ citron, zest
  • 1 msk citronjuice
  •  
  • Frosting
  • 6 dl cashewyoghurt (se sidan XX)
  • 1 dl kokosolja, flytande
  • 3 msk citronjuice
  • 3 msk björksocker (kan ersättas med honung)
  • 2 msk honung (eller 4 msk)
  • 4 msk citronzest
  • Cashewyoghurtbas
  • 7 dl cashewnötter, blötlagda
  • 2 dl ljummet vatten
  • 2,5 dl naturell kombucha

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.