Om du blötlagt nötterna – skölj av och lägg dom på en handduk eller ett papper för att torka. Det här receptet hittade jag för ett tag sedan på en svensk blogg och jag har gjort det många pånger sedan dess
Men om du värderar inyttiga/onyttiga kolhydrater så slår jag ett slag för dessa nyttiga. – rawfood. Jag är så positivt överraskad, jag hade aldrig trott att RawFood skulle vara såhär gott
Om du inte har testat rawfood glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. Använder du frysta hallon och eventuellt frysta bananbitar så är glassen ätklar på någon minut
Sett många olika recept på godiset "remmar" man lätt gör som rawfood. ( Jag har även sett att vissa använder dadlar som sötningvilket jag inte har testat
Detta är ett recept som är otroligt lätt att göra och så fruktansvärt gott. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligtroligt att baka literawfood desserter
När man blötlägger nötter och fröer väcks de tillliv och från att ha varit torkade (sovande) så blir de levande och fulla med energi och livskraft – levande föda
Rawfood,. Vänd på bitarna och häll på ytterliggareett lager chokladsmet och ställ ini frysen igen. Mitt första bidragtill dessertbordet blir råa bounty bars
De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars. Receptet är mer eller mindre detsamma och det är nästan enklare att göra bollarna än barsen
en halv chilifrukt. Mixa alla ingrediensertill soppan. Tillsätt salt och peppar efter smak. Toppa med hackad chili och kanske litepersilja eller ärtskott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.