Nu talar jag inte om kommande förluster i fotbolls-EM, utan om något mycket viktigare. Det har inte riktigt gått in ännu, men visst låter 4-3 bättre än 5-2. Låt koka upp och sedan sjuda i ca 10-15 minuter till rabarbern helt löst upp sig
E-postGillaGilla Laddar. ½ lime6-10jordgubbar2-3 tsk socker6 cl vit rom (typ Baccardi)ett par blad myntakrossad is – MYCKET. 6-10 jordgubbar. 2-3 tsk socker
Det är mycket jag verkligen tycker är sååå gott när det gäller mat o dryck. En sak det inte varit så mycket om på bloggen är drinkar, men jag tycker det är himmelskt gott
1 dl strösocker. 1 dl vatten. 1 dl skivad rabarber. 32 cl ljus rom. 4 hela lime. 8 kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min
1. Lägg lätt tinad citronsorbet i en mixer. Tillsätt grovhackad mynta och 2 dl mousserande vin. 2. Kör hastigt till en smoothie, häll upp i höga glas, toppa med lite mer vin och myntablad
E-postSkriv utPinterestGillaGilla Laddar. Låt stå, helst mörkt och svalt, i 1-2 månader. Egentligen hade jag inte tänkt att börja med julrecepten riktigt ännu… men så kom jag på att jag tänkt ge er det här på hjortronlikör
1 bunt rabarberstjälkar. 2 msk röd outspädd saft. 1 dl socker. 1 dl kvarg. 2 1/2 vispgrädde. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.