Vaniljstångengav en fin touche i smaken, sötman blev vi hur nöjda som helst medoch det visade sej att det inte alls var farligt att röra i saftgrytan - det orsakade varken explosion eller grumlig saft
Pressa i limesaften i slutet av koktiden. Nu blev det äntligen av. För länge sedan köpte jag en burk med tomatmarmelad på en julmarknad och sen dess har jag tänkt att jag ska göra min egen tomatmarmelad
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche medlimesmak. Jag fick mycket jordgubbssås över från parfaiten häromdagen och tänkte återanvända den
I veckan gjorde jag jordgubbsremmar som fick stå i ugnen medan jag satt och pluggade. För någon månad sen gjorde jag hallon- och blåbärschips som blev super goda som snacks
Det bästa av allt är att det är en sådan där superenkel dessert som nästan gör sig själv. Jag smälte sedan choklad och la på toppen tillsammans med färska jordgubbar när de togs ut ur frysen
Till den här fruktglassen har vi valt att kombinera mangon med banan ochlime. Till glassar, shakes och smoothies fungerar det som tur är nästan lika bra med fryst mango – den som kommer behändigt upptärnad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.