Man kan inte göra mycket mer än att stanna inne, laga mat och mysa i soffan. Jag tycker det är rena kalaset när jag får hämta ut min smakbox, som för övrigt kommer varannan månad
Jag älskar det mesta med brysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
Fräs lök och vitlök och chili i olja i en stor stekpanna (med lock). Tillsätt pastan i pannan och blanda med musslorna, lägg i tomater och persilja och toppa med nymalen svartpeppar
När jag gör lasagne gillar jag att använda ricotta i ostsåsen. Jag tycker att den är så krämig och när man kryddar med vitlökspulver och en god riven ost blir det så gott
Smet i formar innan gräddning. På bakersta raden så ser ni ett gäng färdiggräddade. Swish in i frysen. ). Vi gjorde en egen variant men vi läste lite olika recept för inspiration
Recept. Långbakat sidfläsk. Juni 16, 2018 06. 27. Jag älskar mat som är långbakat. Min mat innehåller nästan alltid väldigt få ingridienser - men jag älskar verkligen mat som får den tid den behöver
Jag kan, utan att överdriva, säga att jag skulle kunna äta denna salladen flera gånger i veckan. Innehåller allt jag gillar och mer än så kräver jag inte
1 Tvätta grönkålen. Skär bort grova bladnerver och hacka den grovt. 2 Blanda apelsinsaft, olja och soja till en dressing och vänd ned dressingen i grönkålen, gärna med händerna, så att det kommer dressing på all kål
Svärmors saffransskorpor. 2016-11-23, 21. 24. Ännu mer jul. Min svärmor är en hejare på att baka och dessa goda saffransskorpor brukar hon baka till jul