Rabarberpaj med kanelkryddning
Bakspecialisten Jessica
Bakspecialisten Jessica
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl rabarber
  • 1 dl strösocker
  • 2 msk mald kanel
  • 1 msk potatismjöl
  • 150 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk äkta vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 200 grader.♦ Blanda strösocker, kanel och potatismjöl i en bunke.♦ Skär rabarbern i mindre bitar och rör ner i kanelblandningen.♦ Mät upp mjöl, strösocker, vaniljsocker och salt i en bunke.♦ Vispa ihop smöret med torrblandningen, kör med elvisp tills det blivit smuligt.♦ Ha sist i havregrynen och rör endast ihop allt.♦ Häll upp rabarbern i en smord pajform, strö över smuldegen.♦ Grädda pajen mitt i ugnen i
  • 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.