Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Börja med att köra en bottendeg i en mixer. Pudra på florsocker när kakan svalnat. Platta ut degen i en form med lösa kanter, måttet bör vara ca 20 × 25
Börja med att klä en form med plastfolie. För att variera tryffleln lite så rullade jag den i lite olika smaker som kanel, lakritspulver, krossade polkagrisar och florsocker
En Vanilj- & Whiskeymilkshake medPudrad kakao och Chokladnibs på toppen. För med sin söta och lite kryddiga smak, med inslag av honung, sultanrussin och kanel, är den perfekt en fredagskväll med en god bok eller varför inte som avec efter en god middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.