I helgen bakade vi något av det godaste och somrigaste som finns, rabarberochjordgubbspaj. Selma och Jimmy plockade rabarber, jag gjorde fyllningen med Colin i bärsele och sedan fixade Jimmy och Selma själva degen också
Här kommer en enkel, god och väldigt smakrik vardagsrätt med lite asiatiska influenser. Blandningen limeochkokos är himla god och fräsch och får smaklökarna att dansa
Blåbärspajen är samma recept som min Jordgubbs- ochrabarber smulpaj, men jag använde blåbär istället för jordgubbar ochrabarber (den var inte så svår att lista ut, ha ha)
Skiva jordgubbarna och blanda med socker och potatismjöl. Vispa i sockret och rör i limeskalet. Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa för hand eller i matberedare
Strössla degen över rabarbernoch strö på mandeln. Blanda kokos, socker, mjöl och bakpulver. Strö över socker, vaniljsocker och potatismjöl och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.