Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till och baka ut kvällen före. Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
Drömstadslimpa bakat på surdeg och bikarbonat är ett lämpligt bröd för laktosintoleranta eftersom syrligheten i brödet inte kommer från filmjölk utan från surdeg
Bakad potatis till med en rejäl klick smör och salt - mer än så behövs inte. Även potatisen enkelt fixat liksom tomathalvorna som åkte med på gallret med lite olivolja, salt och svartpeppar
Lägg baconskivor och fetaostskivor på hela filén och fäst ihop den med tandpetare. Tvätta och skrubba jordärtskockorna och skär dem i två biter och lägg dem in en ugnsfast form
Ibland äter vi bakad potatis här hemma och det är en favorit även hos våra små. det får väl bli ett gäng extra ombyten och extraoveraller med på måndag
Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min. Jag körde med enbart ekologiska råvaror men det är valfritt
På Nillas Kitchen finns en massa gott och nyttigt. Jag såg att våra bananer började bli mogna och nästan övermogna så jag fixade till muffins igår till meditationsgruppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.