Vegebiffar med vegefärs från Hälsans kökDen här färsen är den i särklass bästa färsen för att snabbt få till lagom fasta vegebiffar som inte smular och som är skapligt neutrala i smaken
Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Vi gör ofta biffar hemma och häromdagen så lagade jag nötfärsbiffar med bladpersilja, lök, mynta och vitlök i
Så här gjorde i alla fall jag mina biffar som smakade gott tillsammans med sallad, ugnsbakade körsbärstomateroch en enkel kräm av mosad fetaost, turkisk yoghurt och lite ramslökssalt
Värm på medelvärme tills det blivit drickvarmt-. Guldmjölk och gurkmejapasta från Ren & naturlig mat. Om du, liksom jag, uppskattar riktigt bra mat, missa då inte Jenny och Magnus Anderssons debut i kokboksvärlden
I veckan samlades vi ett gäng hungriga och nyfikna matbloggare i Kortedala för en afton med temat "land" där vi skulle välja ett land och laga matdärifrån
Mitt absoluta favoritrecept som jag hittills gjort fler gånger än jag kan komma ihåg är frånFestmatfrån själ & hjärta och är en nordafrikansk paprika- ochtomatgryta med ägg
Vi gjorde rödbetor med fetaost i ugn, tre sorters ångkokta bönor, tomatsallad med basilika, morötter, gurka och slutligen lite zuccinisoppa med getost för att få lite varm mat i oss
Skölj tomaternaoch skär två av dem i tärningar. Ta ut köttet från kylen och låt det stå i ett par timmar på köksbänken så att det får rumstemperatur innan det tillagas
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomateroch babyspenat i Recept kommer här nedanför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.