Rötter från Rötter och en vegosoppa
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 2 msk olivolja
  • 2 morötter
  • 1 stjälselleri
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd spansk peppar
  • 2 kvistar rosmarin
  • 1 paktet
  • 4 dl grönsaksbuljong (fond+vatten)
  • 0, 5 dl röd balsamvinäger
  • 2 dl pastasnäckor
  • salt
  • svartpeppar
  • riven parmesan
  • persilja
  • 4 skivor bröd
  • Smör
  • 8 skivor smakrik ost. T ex Västerbotten eller cheddarost.
  • 3 Gratinera i ca fem min högt upp i ugnen eller tills osten smällt och fått lite färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.