Rödspätta med salsa verde och rostad potatis
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 65 g Färsk bladspenat
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Basilika - fryst
  • 2 msk Senap Dijon
  • 1 dl Olivolja
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 600 g Rödspättafile
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 700 g Potatis
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 0.5 st Isbergssallat
  • 200 g Rödkål Färsk
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.