Börja med att panera rödspättafiléerna i först mjöl, sedan ägg och sist ströbröd. Häll av mandelpotatisen och pressa över tallrikarna direkt med hjälp av en potatispress
Servera spättafiléerna med kokt potatis, bakad purjolök och brynt smör. Skala och koka potatisen. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek spättafiléerna på medelhög värme ca 2-3 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 600 g Rödspättafile. 700 g Potatis Fast
Servera med t. Panerad rödspätta. kokt potatis, stekt sparris och gröna ärtor. Blanda alla gräddfil, majonäs och resten av ingredienserna och smaka av med kryddor
Servera med rostad potatismed lite skal kvar, eller som vi gjorde dagen efter, med ris till. Det blev väldigt lyckat ihop med kyckling, dragon och citronsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.