Att göra hemmagjord marinadtillgrillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödigatillsatser som det ofta finnsifärdigköptagrillmarinader
Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldriggillat det och har aldrig grottat ner migi tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och minnyfikenhet att baka har väckts tillliv så i helgen bakade jag en tårta tillKevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Marinadeni det här receptet är ganska snällt i smaken och skulle kunna hottas upp med litechiliflagor eller några droppar ur minfavoritflaska – D’Elidas (gillar du tabasco kommer du att älska denna)
Vispaihop alla ingrediensernatillmarinaden och smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindrebitar och över natten för större detaljer
Marinaden räcker til ett kilo kött. Grilla köttet på en jämn glödbädd. ½ dl vinäger. Vitpeppar. Skiva köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Marinerasi 48 timmar. 2 pressade vitlöksklyftor
Lite trötta är vi allt idag efter en härlig dag med bröllop. Dubbel kladdkaka och massor av kärlek. Älskar att gå på bröllop, särskilt lättsamma ute bröllop utan för lååånga tal ha ha
Blanda alla ingrediensertillmarinadeni en skål. Marinera köttet så länge som möjligt. Tillsätt fläskköttet du ska marinera och arbeta gärna inmarinaden så att den täcker köttet runt om
Viinvigdefaktisktgrillsäsongen redan för några dagar sedan, men då var vädret mindresmickrade än vad som är idag men det smakade definitivt mums med grillat och denna marinad var den jag använde tillfläskfilén då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.