Det måste ju inte vara oxfilé till nyår. En rödvinssås är gott till och den kan du också förbereda och sedan värma upp innan du blankar av den med en smörklick
Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, en grekisk inspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Igår kändes det helt rätt att lyxa till det lite extra. Vill man gratinera hummer ska man absolut använda den djupfrysta varianten som dessutom var till specialpris kring nyår
Servera som tillbehörtillhuvudrätten, lovar att gästerna kommer att tycka om de små konstverken. ) Så här mellan jul och nyår tänkte jag tipsa er om ett riktigt gott och fint tillbehör nämligen potatisrosor
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.