Då var det dags för lillenyårsafton och snart är det dags att köra in på sista varvet 2012. Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Dela avokadofrukterna, ta bort kärnorna och gröp ur köttet. Mosa avokadon och hacka äggen. Blanda räkor (spara gärna några för dekorering), avokado, ägg, majonnäs och crème fraîche och smaka av med citronsaft och kryddor
Dela avokadofrukterna, ta bort kärnorna och gröp ur köttet. Mosa avokadon och hacka äggen. Blanda räkor (spara gärna några för dekorering), avokado, ägg, majonnäs och crème fraîche och smaka av med citronsaft och kryddor
En god och enkel räkröra som är underbr att servera till bakad potatis eller som fyllning i baguett. 4 portioner 500 g skalade räkor 1 dl majonnäs 1 dl créme fraiche 0,5 finhackad rödlök 2 msk chilisås (ketchup funkar också bra) 2 msk hackad dill 1 tsk senap Salt och peppar TIPS
En härlig hälleflundra kombineras med de två givna tillbehör i form av skirat smör och pepparrot. För en ytterliagre dimension på rätten serverades den med med en krämig rärkröra
Den här blir god att ha t ex som fyllning i tunnbrödsrullar, omelettrullar eller kanske i krustader. 1,5 dl creme fraiche1 burk räkor3 msk pepparrotsvisp1 hårdkokt äggsalt och pepparcitronsaftSkala ägget och hacka det
Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk smördeg 1 ägg 1 äggula 200 g skalade räkor 2 dl crème fraiche med dill, havssalt och citron 1 citron 80 g caviar Garnering dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.