Låt det fräsa med några minuter. Smaka av med pressad limesaft, salt och peppar. Lägg upp grytan i en serveringsform, dekorera med räkor och musslor och dill
Blanda samman majonnäs, kesella, rödlök och dill, smaka av medpepparrot och citron. Hacka räkorna grovt och rör ner i röran, smaka av med salt och peppar
Lägg upp i martiniglas och toppa med skalade räkor. Toppa eventuellt med lite rom och dill. 1Räkröra2 avokado 225 g mango 0,5 tsk chilipulver 1 tsk lime 500 g räkor. 1Ostflarn4 msk VästerbottensostMixa avokadon med mangon och smaka av med lite limesaft och chilipulver
En härlig hälleflundra kombineras med de två givna tillbehör i form av skirat smör och pepparrot. För en ytterliagre dimension på rätten serverades den medmed en krämig rärkröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.