1 kg
räkor med skal 2 st schalottenlökar 1 msk curry 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 st burk krossade tomater 400 g 2 msk sweet chilisås 2 dl crème fraîche Det här behövs till 4 port:
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkoktnypotatis
Den här laxen har en härlig smak av grädde, citron och karaktäristisk västerbottenost. I nästa inlägg kommer receptet på den där gooooda desserten som jag lovade er för någon vecka sedan
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. Lägg röran på brödskivorna. 300 g Räkor med skal. 12 msk Färsk dill. 11/2 msk Pressad citronsaft. 11 msk Crème fraiche. 14 st Skivor surdegsbröd. 14 st Skivorcitron. 120 g RuccolaSkala räkorna och hacka grovt. 1Stek brödskivornai smör tills de är frasiga. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.