För några veckor sedan gjorde jag quesadillas till middag, så himla gott ochlättsamt. Stek quesadillasen i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida, till de fått en fin färg och osten smält
Lägg upp salladsblad som du fyller med salsan, den ljumma fisken och ringlar dressingen på. Jag hade fisk i mina wraps, men det går givetvis lika bra med vilket proteintillbehör man önskar
Hälsosam chokladkaka med avokado, samt choklad- och pepparmyntaglasyr. Här ska smeten börja bli tjockare, men var nog att arbeta med den så att alla ingredienser blandas ordentligt
Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Idag blev det en ost och skink paj med broccoli och smulad feta ost. Och där tittade skinkan fram. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. När äggsmeten precis har stelnat så lägger du skink- och tomatfräset över halva omeletten
På med riven ost och lägg på ett bröd som lock. Servera med sallad, sås och gärna avokado. Fest på rest. Supersmidig lunch att göra när man har tacorester från fredagsmyset
Avsluta med att salta och peppra samt ringla över lite olja. Quesadillas är ett riktigt bra påfund. Man bara lägger i det man tycker om och fyller på med lite ost av något slag, steker eller grillar tortillan och moffar därefter i sig härligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.