Apelsiner äter vi på längden och tvären, framlänges och baklänges. Man känner att man behöver en riktig C-vitaminboost nu när mörkret lägger sig tidigare och tidigare
Aldrig trodde jag väl att en pocketbok kunde få igång min julpysselnerv så. Nu har jag testat att göra en annan modell av pappersgranar i lite mer vintagestil
Här är en av de enklarebuffé/tapasrätterna, men ändå sååå god. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.