Mix the pumpkin and sugar in mixer with whisk. 15 oz can pumpkin puree. ½ teaspoon or 1 teaspoon cinnamon (depending on your preference-can also add 2 tsp pumpkinpie spice but we do not like that)
Imorgon är det den Amerikanska högtiden Thanksgiving och det ger ju såklart tillfälle att baka. Idag förberedde jag en pumpapaj till dessertbordet imorgon
Klart man måste göra en pumpapaj när man gjort en Halloweenpumpa. Kanske skulle visa den först förresten, det var mycket svårare än jag trodde, men sjukt roligt, och jag hade nog kunnat hålla på rätt länge om jag inte haft fullt upp med barnen samtidigt
Jag har aldrig testat på att baka något utav pumpa men denna paj blev jätte god. Paj degen är gjord på ett svenskt recept där jag använde mig utav svenska mått, fyllningen däremot är amerikanskt och därför med andra sorters mått
En riktig pumpkinpie smakar verkligen höst. För mig som är uppvuxen i USA så är ju november månaden då man firar Thanksgiving och då äter man bland annat kalkon men också pumpapaj
The pies were very good. To top the pie with caramelized pecans gave the pie a lovely crunchiness. I found the recipe for this pie at Melissa's blog and I halved the recipe and got 3 á 7cm pies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.