Jag kokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jag sedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hade jag fått fram pulled barbeque chicken på nästan ingen tid alls (i jämförelse med om jag hade lagat kycklingen själv)
Ingredienser pulledchicken. ), kryddade med tacokrydda och slängde över lite öl. Färdig pulledchicken. Börja med att stycka upp kycklingen och lägg sedan alla delarna i din Crock pot (eller en gryta som funkar i ugnen)
Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Servera den som den är med ett gott bröd och kanske en sallad eller om du vill ha det mer matigt med ris eller potatis
Pulled pork har jag gjort flera gånger, men förra helgen blev det Pulledchicken för första gången. Hacka löken och bryn den på medelvärme i en gryta tills den fått lite färg
Servera köttet med dina favorittillbehör. I lördags bjöds våra gäster på pulledchicken. Guacamole (avokado som mortlats med pressad vitlök, lite chili, lime, salt, peppar och lite crème fraiche)
För att det inte ska bli för torrt kan man skeda över såsen från grytan och blanda med köttet. Ett snabbare alternativ till Pulled Pork är PulledChicken
Mixa äggula, vinäger, senap, salt och vatten med stavmixer. Börja med att droppa ner oljan under mixning och fortsätt sedan med en tunn stråle tills det blir en tjock majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.