Jag kokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jag sedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hade jag fått fram pulled barbeque chicken på nästan ingen tid alls (i jämförelse med om jag hade lagat kycklingen själv)
Ingredienser pulledchicken. ), kryddade med tacokrydda och slängde över lite öl. Färdig pulledchicken. Börja med att stycka upp kycklingen och lägg sedan alla delarna i din Crock pot (eller en gryta som funkar i ugnen)
I går gjorde jag pulledchicken, coleslaw (på en kvargbas) och glutenfritt brytbröd. Pulled pork har ni säkerligen hört talas om eftersom det blivit lite av en trend med slow cooking som är motsatsen till snabbmat
Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Servera den som den är med ett gott bröd och kanske en sallad eller om du vill ha det mer matigt med ris eller potatis
Blanda alla torra ingredienser, vispa ihop med vattnet och låt stå och vila en stund. Jag är den enda som äter glutenfritt i familjen så vid sånna här tillfällen köper vi en påse vanliga korvbröd till dom och idag kastade jag ihop de här tunnbröden åt mig
Pulled pork har jag gjort flera gånger, men förra helgen blev det Pulledchicken för första gången. Hacka löken och bryn den på medelvärme i en gryta tills den fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.