Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvis hickory-sås, men jag tycker det blir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
Häromdan gjorde jag pulled pork och bakade pitabröd. Oh jädrans så perfekt gott det blev, inte för rökigt som det annars kan bli men väldigt smakrikt och med lite sötma
Marinad till klibbig kyckling, eller sticky chicken. Att vi sen kan minnas resor vi gjort och fortsätta fara välden runt med hjälp av maten gör ju inte det hela mycket sämre
Ät din pulledchickenmed valfria tillbehör – mitt tips är att tänka tacos och då med färsk lökhack eller picklad rödlök, gräddfil eller matyoghurt, salsasås och guacemole och grönsaker som exempelvis paprika och majs till
Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Servera den som den är med ett gott bröd och kanske en sallad eller om du vill ha det mer matigt med ris eller potatis
Jag önskar nästan att ni kunde sträcka in handen och ta en nachos och smaka och förstå hur goda dessa var, för det går nästan inte att beskriva med ord
Inlägget är ett samarbete med KitchenTime. HEMMAGJORD VANILJKRÄM - CRÈME PÂTISSIÈRE. Dem blev så himla goda så jag lovade mig själv "Aldrig mer köpt vaniljkräm"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.