Toppa med vispgrädde och rivet apelsinskal. Blanda varmt, starkt mörkrostat kaffe, 4 cl Grönstedts monopol och råsocker i ett värmetåligt glas. 4 cl Grönstedts monopol
Jag utgick från mitt eget recept, men ville ha en aning mer ingefärssmak, så förutom att öka delen ingefära rev jag den här gången ner det direkt med plommonen istället, vilket blev väldigt bra
Fyll upp ett glas med is och häll i cognacen. Toppa med Ginger Ale och rör om försiktigt. Ja, det kan kännas onödigt lyxigt att göra drinkar på fin fin cognac men det här en klockren smakkombo som både är lätt att göra och komma ihåg
Täck dem med aluminiumfolie, och tillaga sedan patéerna i nedre delen av ugnen. Rör ihop crème fraiche, ägg, schalottenlök, vitlök, cognac, hackad kapris, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.