Hej,. Idag har jag både catering och affärsnätverksträff så jag passar på att kika in och tipsa om veckans drink redan nu, medan jag pustar ut efter dagens träningspass
Sugen på en god drink. Prova denna klassiker. Till en drink behöver du. 4 cl bourbon (amerikansk whisky)2 cl sockerlag 2 cl citronjuiceÄggvitaIsLägg is i glasen så de blir kylda
Hacka romrussina och blanda försiktigt i glassmeten. 2 liter5 dl vispgrädde1 brk sötad kondencerad mjölk1 vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljsockerRom-russin. 1 dl rom1 dl russinDagen före lägg rom och russin i en skål och låt stå och dra i kylen ett dygn. 1 dl rom
1. Späcka med baconet under skinnet på kycklingen. 2. Blanda rubben och rubba in kycklingen överallt. Fyll koppen eller burken med whisky och trä på kycklingen
Knyckte receptet rakt av från fredagens SvD, supergod paj med pecannötter, sirap, kanel och whiskey. I original recepet ska det vara bourbon, jag hade ingen hemma så det fick bli en skvätt Jura istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.