Denna gång passade jag på att göra en god kräftsoppa på kräftskalen, smaksatt med lite Xanté. Sneglade lite på Per Mobergs recept på kräftsoppaoch sen ändrade jag efter eget tycke och smak
öser, vrider och vänder på rostbiffen medan den långsamt svalnar. Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Smaksätt med dillen och lägg i kräftstjärtarna. Servera soppan tillsmammans med ett gott vitlöksbröd. Ett säkert kort om man vill ha en god och snabblagad soppa
Delade på mitten, urkärnade och grovt riven utan att ta med skalet. Riv köttet med ett par gafflar. Den består av rivet nötkött, svarta bönor, ris och stekt plaintain (matbanan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.