Ugn 200°. Putsa, peppra och salta oxfilén och bryn den runtom i smör några minuter. Sänk till lägsta temperatur och efterstek under lock i cirka 10 minuter
Det ska vara gott att äta även om man käkar mer grönsaker och mindre kött. Ger du dig på de här provensalska tomaterna så får mjuka, saftiga tomater som bryter fint mot spröd och salt skinka
2 msk provencalsk senap med vitlök och paprika. 2 msk provencalsk senap med vitlök och paprika. Var på födelsedagskalas i helgen hos Els-Marie och Bosse
Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva potatisen. Skiva tomater och squash. Fördela potatis, tomat och squashskivor som taktegel så det blir ganska lågt i 1-2 ugnssäkra formar
Strimla de marinerade soltorkade tomaterna. Halvera vitlöksklyftorna. Ställ formarna på en plåt. Varva de strimlade marinerade soltorkade tomaterna (1 soltorkad marinerad tomat i varje form) vitlöksklyftorna (två vitlöksklyftor i varje form) och den rivna västerbottenosten i formarna
Ugn 250 grader. Putsa, peppra och salta oxfilén och bryn den runtom i smör några minuter. Sänk till lägsta temperatur och efterstek under lock i cirka 10 minuter
1,5 kg lammkött för gryta med eller utan ben, hel fin lammnacke (som jag tycker är det godaste på lammet för gryta) benfria grytbitar eller skivad lammbog
Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva potatisen. Skiva tomater och squash. Fördela potatis-, tomat- och squashskivor som taktegel så det blir ganska lågt i 1-2 ugnssäkra formar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.